Adăugat pe 3 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Damn this rainSpunem de la început că e una din acele fotografii care te fac să zici „wow!” fără nicio exagerare. N-avem detalii foarte multe cu privire la modul în care a fost realizată fotografia, dacă e o ploaie pe bune sau dacă a fost oarecum regizată scena.

Nu contează până la urmă asta atât de mult, important e ce s-a obținut în final. Vedem un bliț poziționat în spatele călugăriței și declanșat slave, dând astfel lumina de contur de pe insectă, dar și de pe picăturile de ploaie. Rezultatul îl vedem mai jos. E o fotografie foarte reușită!

Iar Gabriel nu se află la prima fotografie a săptămânii. A mai câștigat această titulatură la mijlocul lunii aprilie a acestui an. Felicitări, Gabriel! :-)

Damn this rain de Gabriel PrescornitaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.