LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Florin Ionuț Glicanu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată În căutarea nopțiiFotografia surprinde silueta unui avion care zboară în fața unui apus frumos de toamnă. E o fotografie care surprinde un moment aparte într-un mod reușit, mai ales din punct de vedere compozițional.

Ne-ar fi plăcut ca fotografia să fie procesată mai finuț. Se văd destul de puternic urmele editării. Chiar și așa este o fotografie reușită care surprinde un moment nu foarte des întâlnit. Și îl surprinde printr-un cadru plăcut ochiului. Felicitări, Florin! 🙂

În căutarea nopții de Florin Ionuț Glicanu

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei