LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Danny Vangenechten (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Autumn MorningDanny ne-a mai încântat cu fotografia săptămânii în urmă cu nici măcar o lună, venind atunci cu o fotografie interesantă realizată la malul mării.

Fotografia de acum surprinde un răsărit aparte. Razele soarelui trec printr-o ceață densă și prin crengile unui copac pierzându-se la un moment dat și lăsând rece partea de jos a cadrului. E oarecum o tranziție continuă între două planuri. Avem întâi în partea de jos o lumină rece și un măgar care se pierde în valul de ceață, iar în partea de sus regăsim un răsărit cald și parcă plin de viață. Cadrul pare astfel o luptă între două lumi.

Felicitări, Danny, pentru fotografie! 🙂

Autumn Mornind de Danny Vangenechten

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei