LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată În liniștea seriiGabriel este la cea de a treia fotografie a săptămânii (în acest an), motiv pentru care îl felicităm! Și de această dată vorbim de un cadru close-up. Un cadru close-up extrem de reușit, plin de acea căldură care te face să îți dorești să privești fotografia de mai multe ori.

Aparent sunt niște simpli maci. Puși într-o contra lumină sublimă și fotografiați cu atenție și inspirație arată superb! 🙂 Bravo, Gabriel, pentru fotografie! Mai multe fotografii close-up realizate de Gabriel Prescornita puteți vedea aici. 🙂

În liniștea serii de Gabriel Prescornita

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei