LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Răzvan Macavei (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Început de noiembrieFotografia surprinde peisajul unui sfârșit de toamnă. E un peisaj colorat, scufundat într-o lumină aparte și structurat pe mai multe planuri. Privirea îți curge lin din mijlocul cadrului, de la linia copacilor foarte roșii.

E o fotografie reușită care ne place. Suntem tare curioși să vedem același peisaj acum, pe timp de iarnă. Felicitări, Răzvan, pentru fotografie! Ne încântă compoziția ei, iar peisajul e unul aparte. 🙂

Început de noiembrie de Răzvan Macavei

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei