Adăugat pe 14 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și are ca subiect o fetiță extrem de simpatică. Fotografia intitulată „Un zâmbet în iarbă” a fost realizată cu aparatul Canon 450D și obiectivul 70-300mmacest fapt reprezntând cea mai vie dovadă a faptului că se pot obține rezultate foarte bune și cu un aparat foto entry-level.

Vă invităm să vedeți astfel fotografia celei de-a treia săptămâni. Este cu siguranță un cadru reușit, unul plin de energie și care îți transmite, așa, o rază de fericire aparte, mai ales privind ochii fetiței fotografiate. :)

Un zâmbet în iarbă - Fotografia săptămâni pe Comunitate FotoÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.