LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ionuț Harag (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată TraversareFotografia pare un cadru desprins dintr-un fotoreportaj care documentează viața la țară. Surprinde o scenă din mediul rural, o scenă plină de viață și despre viață.

Puntea, apa, reflexiile, turma de oi și cei doi ciobani contribuie la realizarea unui excelent tablou al vieții rurale. Îl felicităm pe Ionuț pentru această fotografie! Suntem tare curioși să vedem cum ar arăta și un fotoreportaj complet al întregii zone. Sau al întregului moment surprins în fotografie. 🙂

Traversare de Ionuț Hrag

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. joita lucian 5 January 2014

    Imi aduce aminte de o pictura celebra..!!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei