LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Danny Vangenechten (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată PastoralăFotografia a fost realizată în Franța și surprinde în prim plan o turmă de oi. Ce e interesant la fotografie e modul în care se îmbină prim planul cu fundalul în care se află Mănăstirea Mont Saint Michel din regiunea Normandiei.

Când am văzut prima oară fotografia am avut impresia că e vorba de o manipulare digitală și că e compusă din mai multe cadre. După ce i-am citit descrierea mi-am dat seama că nu e deloc așa și că e vorba de o singură fotografie. Una reușită și expresivă! Felicitări, Danny, pentru prima fotografie a săptămânii din acest an!

Fotograful Danny Vangenechten a mai luat titlul pentru fotografia săptămânii de două ori cu cadrele Mean Ruz și Autumn Morning

Fotografia săptămânii: Danny Vangenechten - Pastorală

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. joita lucian 9 January 2014

    Parca este ireala…nu sunt mare peisagis..dar imi place si imi place ca nu este mult prelucrata!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei