LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Prescornita (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Rise and shine. Imediat cum am văzut fotografia, fără să văd numele autorului, m-am gândit că e realizată de Gabriel. După ce anul trecut a deținut de mai bine de patru ori titul de fotografia săptămânii stilul lui ne-a rămas așa în minte un identificator al stilului fotografiilor sale.

E greu de descris în cuvinte, dar fotografiile lui au acel ceva care le face diferite. E vorba de cum arată, de compoziție. Haideți să trecem la fotografia de acum. E un cadru close-up care are ca subiect o albăstrea. Compoziția o face să pară o floarea extrem de fină și delicată. Parcă sharpu-i prea mare-n fotografie, dar nu e o problemă atât de mare dacă n-o privești la rezoluția la care a fost realizată.

Felicitări, Gabriel, pentru fotografie! 🙂

Rise and shine de Gabriel Prescorniță

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei