LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Gabriel Tudosescu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Angel.  Cadrul este un portret procesat în așa fel încât subiectul să fie izolat de fundal, dar în același timp în comuniune cu el. E o abordare cel puțin interesantă.

Poate că e puțin cam fadă imaginea, dar probabil acesta e farmecul ei. E o fotografie plăcută privirii, care îți lasă atunci când o privești un acel ceva care te face să ți-o amintești. Sau să nu o uiți. E un cadru calm. Un cadru liniștit. Ne-ar fi plăcut totuși să vedem mai mult din bărbia (partea dreaptă – așa cum privim – a feței) subiectului.

Angel de Gabriel Tudosescu

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei