LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Danny Vangenechten (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Road of Life. Fotografia surprinde o doamnă în timpul unei plimbări pe o alee dintr-un parc. Copacii înalți și dispuși de parcă ar fi aranjați cu mâna oferă un aer aparte fotografiei și redau senzația de continuitate în cel mai potrivit mod.

Poate că ar fi ieșit și mai bine fotografia dacă ar fi avut un punct de stație puțin mai jos. Desigur, a fost un cadru de moment în care primează mesajul și nu tehnica. Fotografia e specială prin felul în care arată și prin starea pe care o transmite. Felicitări, Danny! 🙂

Road of Life de Danny Vangenechten

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

 1. Ionut 11 March 2014

  Nu face obiectul acestui articol si cu toate acestea v-as intreba dintre Canon G1X si Fuji X-A1 pe care ati alege ? Pretul este cam acelasi si calitatea imaginii la fel .Ma interesesza pt. fotografia de peisaj.
  Multumesc mult . O seara buna.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 12 March 2014

   Crezi că ai putea lăsa întrebarea aici: http://comunitate.blogdefotografie.ro/questions/ ca să vadă și alte persoane dacă au aceeași dilemă? 🙂

   Mulțumesc!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei