LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Cătălin Crudu (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Flying through clouds and windows. Încadrat fiind în categoria Artă Digitală, cadrul pare a fi compus din două sau trei fotografii: cea care are casele în prim plan, una cu avionul și încă una cu cerul (asta dacă cerul nu e din prima fotografie sau din cea cu avionul). 

Oricum ar fi rezultatul e unul bine compus. E o manipulare relativ simplă, dar de efect. Simplitatea poate fi de multe ori spectaculoasă, așa cum e și aici. O astfel de fotografie e destul de greu de obținut direct, fără manipulare. Ai nevoie ca o astfel de stradă să fie foarte aproape de un aeroport, să ai norocul ca deasupra ei avioanele să zboare destul de jos și, apoi, să te sincronizezi cu decolarea lor. Ar fi destul de multe „variabile”.

Felicitări, Cătălin, pentru compoziție! 🙂

Flying through clouds and windows de Cătălin Crudu

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

4 Comments

 1. Alin 24 March 2014

  Salut ! Scuze pt off-topic! Sunt incepator in fotografie si as dori sa achizitionez un dslr. M.am axat pe Nikon d5100 , nikon d3200 si Sony Slt A58. Precizez ca ma intereseaza si partea de filmare. Tu ce alegere ai face?

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 24 March 2014

   Salut, Alin! 🙂 Poți lăsa întrebarea ta și aici?

   Mulțumesc!

   1. alinn19 24 March 2014

    Am postat, mersi!

    1. Dragoș Asaftei 25 March 2014

     Am și răspuns. O zi frumoasă să ai! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei