LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate foto

dragosasaftei 7 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de membri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Marius Secan (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Prigorii. Așa cum spune și titlul, în fotografia se pot vedea trei prigorii. Prima oară aveam impresia că fie văd eu triplu, fie păsările sunt multiplicate. La o simplă privire de la distanță păsările par să fie una și aceleași.

Probabil că nu e un moment des întâlnit, să fotografiezi trei prigorii în același loc, într-o poziție atât de „ordonată”. Felicitări, Marius, pentru surprinderea momentului și pentru fotografie! 🙂

Prigorii de Marius Secan

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei