LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 6 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie depe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Florin Sarb (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Prigorie (Merops apiaster). Așa cum spune și titlul, fotografia surprinde o prigorie în zbor. E o captură excelentă! O dată pentru că nu e ușor să fotografiezi o pasăre rapidă în zbor. Încă o dată pentru că-i și mai greu să obții o fotografie sharp. Și încă o dată pentru compoziție și cromatică.

Fundalul scoate în evidență culorile prigoriei și nu distrage atenția de la subiect. Fotografia a fost făcută cu un Canon 7D la distanța focală de 400mm cu 1/2000s, f/5.6 și ISO 250. Ar putea fi un 70-200mm cu teleconvertor, 100-400mm, 200-400mm sau chiar un 400mm cu f/5.6. Florin, ne ajuți? 🙂

Felicitări pentru fotografie!

Prigorie (Merops apiaster) de Florin Sarb

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei