LOADING

Type to search

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

dragosasaftei 8 years ago

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie depe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Marius Secan (dând click pe nume îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Culegătorul de nectar. Fotografia este un close-up realizat unei molii Colibri (cu un zbor asemănător păsării Colibri). Nu este o insectă des întâlnită la noi în țară și nici foarte ușor de fotografiat deoarece. Pe cât este de frumos zborul păsării, pe atât este de rapid, fapt care o face mai greu de fotografiat.

Din descriere observăm că fotografia acestei săptămâni a fost făcută cu un Nikon D300 și obiectivul Nikon 105mm VR Micro la 1/1250s, f/9 și ISO 800. Felicitări, Marius! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei