Adăugat pe 12 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Ionuț Sinescu (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată Dandelion LadyFotografia acestei săptămâni este puțin mai diferită decât cele de până acum. Încadrându-se în arta digitală, rezultatul este compus din mai multe fotografii și transmite un mesaj aparte, codată parcă în compoziția acesteia.

Vouă ce vă transmite fotografia realizată de Ionuț? Pe noi ne face să ne gândim la acele momente în care parcă gândurile ne sunt purtate pe aripile vântului, la acele momente în care acționăm fără să ne mai gândim la consecințe. Felicitări, Ionuț, pentru compoziție! :-)

Dandelion Lady de Ionuț SinescuÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.