Adăugat pe 11 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto
Fotografia săptămânii pe Comunitate Foto

Ne-am decis să vă arătăm în fiecare săptămână cea mai reușită fotografie de pe Comunitate Fotoo platformă din România care a reușit să adune aproape 5000 de memebri, încărcându-se zilnic sute de fotografii. E vorba de fotografi pasionați, entuziaști, amatori, dispuși să lupte pentru fotografiile lor, fotografi pentru care orice plus de vizibilitate reprezintă un avanaj. Puteți vedea aici fotografiile săptămânilor trecute.

Fotografia acestei săptămâni este realizată de Francisc Kovacs (dând click pe numele lui îi puteți vedea portofoliul) și este intitulată, simplu, DimineațaFotografia prezintă un peisaj frumos realizat într-o dimineață de vară, surprinzând razele de soare care pătrund în mijlocul pădurii.

Este cu siguranță un peisaj relaxant, unul care te atrage rapid în atmosfera sa. Acea cărare regăsită în prim-planul fotografiei îți conduce privirea către razele ce par a aduce cu sine o întreagă energie pozitivă. Ne place fotografia acestei săptămâni, ne place tare mult!

Dimineața de Francics KovacsÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.