LOADING

Type to search

Lasă telefonul deoparte și fotografiază clipele frumoase cu sufletul

dragosasaftei 6 years ago

În ultimii ani ne-am format un obicei din a avea telefonul la îndemâna noastră orice ar fi. Simțim nevoia să fim întotdeauna conectați și să surprindem pe tot felul de dispozitive cât mai mult din ceea ce ni se întâmplă. Cel mai des avem tendința de a fotografia și filma cu telefonul, lucru deloc rău în multe situații. E mai simplu să scoți telefonul și să faci o fotografie în câteva secunde decât să faci același lucru cu un aparat foto. E mai simplu și mai la îndemâna noastră. Acesta este și motivul pentru care în ultimul an s-au realizat mai multe poze decât de la apariția aparatului foto încoace.

Dar cum ar fi dacă de sărbători am fotografia cu sufletul? Nu ne-ar face să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru? Să dăm mai multă importanță sentimentelor de moment? Desigur, o fotografie de familie ne va face să ne simțim bine. O fotografie cu telefonul, iar apoi o multitudine cu sufletul. Oare cum ar fi? 🙂

Vodafonne invită la o astfel de provocare. Ei au lansat azi aplicația Crăciun Liniștit, aplicație disponibilă pe iOS și pe AndroidE o provocare, un joc cu voi înșivă. Sistemul e simplu. Atunci când deschideți aplicația va porni un cronometru care va înregistra cât de mult timp nu vă atingeți de telefon, mai exact cât de mult timp rezistați fără să intrați pe Facebook, de exemplu.

Așadar, sunteți dispuși să încercați să fotografiați clipele frumoase cu sufletul? 🙂 Măcar pe o parte dintre ele.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei