LOADING

Type to search

Fotografie dusă la extrem: Vitaliy Raskarov și Vadim Mahorov

dragosasaftei 6 years ago

Îi mai țineți minte pe Raskarov și Mahorov, rușii care s-au urcat în urmă cu aproape un an pe piramida lui Giza din Egipt și au făcut câteva fotografii superbe? Ei bine, călătoriile lor „extrem de extreme” continuă în China unde și-au propus să se urce pe cele mai înalte clădiri.

Fotografie la extrem: Urcarea pe Shanghai Tower

Vitaliy Raskarov și Vadim Mahorov și-au început călătoria în china urcându-se pe Shanghai Tower, clădire care după ce va fi terminată va avea înălțimea de 650 de metri, devenind a doua cea mai înaltă construcție din lume. Ei au profitat de trecerea în noul an chinezesc și de faptul că nu lucra nimeni în perioada în care au vrut să se urce în vârful clădirii.

Priviți filmul de mai jos pentru a le vedea isprava. Au pornit noaptea, iar dimineața au avut parte de o priveliște extraordinară asupra orașului. Mă tot întreb oare cum o fi să fotografiezi suspendat pe o brațul unei macarale la 600 de metri deasupra unui oraș. Am fotografiat din avion cu și fără ușă în tot felul de condiții, am fotografiat și de pe munți în situații mai puțin sigure, dar tot nu-mi pot închipui cum o fi să fotografiezi așa cum o fac ei. Și priviți-le fotografiile. Nu sunt deloc de ici de colo. Dar haideți să începem cu clipul pe care l-au făcut.

Și acum să le vedem fotografiile. Ei doi fac o treabă absolut excelentă. Riscantă, dar excelentă. Și realizează imagini care nu sunt deloc ușor de reprodus, iar tot ce fac ei se numește fotografie dusă la extrem

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei