LOADING

Type to search

O fotografie și de 35.000 de fani pe Facebook

dragosasaftei 7 years ago

Se spune că o fotografie transmite mai mult decât o mie de cuvinte. Se spune că o fotografie reușită are puterea de a schimba oameni și mentalități. Poate societăți întregi. Și s-a văzut asta de-a lungul timpului. Gândiți-vă la fotografia cu fata afgană, la fotografia cu fetița subnutrită și acel vultur, la fotografia realizată cu câteva secunde înainte ca un om să fie călcat de un tanc. Gândiți-vă la aceste fotografii și veți realiza impactul pe care l-au avut.

Aceasta e farmecul, dacă putem spune așa, fotografiei. Iar o fotografie reușită va atrage întotdeauna foarte multe reacții. Într-o direcție asemănătoare a mers și o fotografie realizată de un fotograf român zilele trecute. Desigur, nu este vorba de situațiile de mai sus. Acelea sunt câteva dovezi ale puterii pe care le poate avea o fotografie.

Dar chiar și așa este vorba de cum se manifestă impactul unei fotografii în zilele noastre. Fotograful Ciprian Mihai, ale cărui fotografii le-ați putut vedea curând aici, a realizat o fotografie a unui BMW, iar după câteva ore…

Vedem imediat ce s-a întâmplat. Totul a început de la fotografia aceasta. A fost realizată de Ciprian care s-a folosit de un Canon 40D + 17-85mm4 blițuri externe. Fotografia e compusă din 5 cadre. De aici și lumina excelentă de pe întreaga mașină. După alte 4-5 ore de prelucrare minuțioasă a ieșit rezultatul pe care-l vedeți mai jos.

Fotografie de Ciprian Mihai

Imediat după publicarea ei pe Facebook fotografia a fost preluată de pagina BMW Blog din America, pagină care are 2,7 milioane de fani. Ce s-a întâmplat mai apoi? În doar câteva zile pagina de Facebook a lui Ciprian a ajuns de la 14.000 la 50.000 de fani. În primele ore adunase cam 20.000 de fani, iar apoi pe parcursul următoarelor zile s-a ajuns la numărul de care vă spuneam.

Iată cum o fotografie reușită îți poate aduce un mare plus la vizibilitate. E o mare reușită pentru Ciprian, motiv pentru care îl felicităm și îi ținem pumnii în continuare! Urmăriți-i fotografiile și veți rămâne plăcut surprinși de ceea ce veți vedea. E unul dintre cei mai buni fotografi auto din România. Asta-i sigur! 🙂

 Îl puteți urmări pe Ciprian Mihai pe site-ul personal sau pe Facebook

Fotografie de Ciprian Mihai

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei