LOADING

Type to search

12 fotografii conceptuale de Cornel Petrescu

dragosasaftei 6 years ago

Sau fotografii conceptuale ancorate în realitate, așa cum ne povestea Cornel atunci când ni le-a trimis. Fotografia de mai sus am văzut-o în urmă cu o câteva zile, pe 23 februarie mai exact, la Muzeul Satului în cadrul expoziției foto „Dragobetele sărută fetele”. Mi-a plăcut mult fotografia, mi s-a părut interesantă ideea ei și mesajul pe care-l transmite. Mi-am notat numele fotografului, iar când am ajuns acasă l-am contactat.

Cornel Petrescu, autorul fotografiei de mai sus și al celorlalte pe care le veți vedea în continuare, e pasionat de fotografie de aproape doi ani. Spune că nu are un gen fotografic preferat, dar îi plac fotografiile care transmit stări, idei, fotografiile care sunt cu oameni.

Întrebându-l ce întâmplare sau pățanie l-a marcat în acești doi ani de fotografie ne-a spus că încă nu a avut parte de o amintire pe care sigur n-o va uita, dar ne-a mărturisit că i-ar plăcea tare mult să surprindă pe stradă o cerere în căsătorie, să o fotografieze și să le dăruiască protagoniștilor cadrele obținute. „Asta sigur n-aș uita!”, completează Cornel.

Noi vă invităm să vedeți cele 12 fotografii conceptuale pe care ni le-a trimis Cornel. Îi ținem pumnii în continuare și îi urăm lumină bună și subiecte expresive! Pe Cornel Petrescu îl puteți urmări pe site-ul personal sau pe Facebook

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei