LOADING

Type to search

Fotografii cu ghiocei pentru o primăvară creativă

dragosasaftei 7 years ago

A venit, a venit primăvara! Calendaristic. Dar și meteorologic. Ziua începe să fie mai lungă, afară e mai cald, iar nopțile sunt mai ușor de îndurat în aerul liber (atunci când fotografiem afară). Noi vrem să vă urăm să aveți o primăvară fotografică excepțională! Și nu doar atât.

Vă urăm o primăvară cât mai creativă! Pentru a contura cele spuse vă invităm să priviți fotografiile de mai jos. Sunt aceeași ghiocei, dar fotografiați în moduri diferite. O dată am vrut să recreez o scenă din natură, ca și cum ghioceii ar fi în iarbă și i-aș fotografia de la firul acesteia. O altă scenă este aceea în care am luat un ghiocel și l-am pus într-un acvariul. Am obținut ceva mai neconvențional și care arată totuși interesant.

Cea de a treia scenă este cea naturală. Vedeți, poate veți spune că ghioceii, spre exemplu, sunt subiecte deja clișeice. Dar, fotografiați într-un mod aparte, diferit, putem obține rezultate extrem de interesante! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei