LOADING

Type to search

25 de fotografii cu Nokia Lumia 920 de la Digital Divas

dragosasaftei 7 years ago

Ieri a avut loc Digital Divaso conferință dedicată doamnelor și domnișoarelor din mediul online, o conferință dedicată fashion-ului, poveștilor, succesului și exprimării prin vizual. În timpul evenimentului am realizat un experiment aparte de tot ceea ce mai realizasem până atunci. Am fotografiat la wall cu Nokia Lumia 920, un telefon cu o cameră capabilă să îți câștige încrederea destul de repede.

Nokia Lumia 920 are o cameră foto de 8,7 megapixeli. Puțin, dacă ne gândim la goana după megapixeli din ultimul timp și la numerele foarte mari pe care le întâlnim la fiecare produs lansat. Puțin, dar foarte bun calitativ. Și aici ne referim la senzorul telefonului. În mare parte am fotografiat cu el într-o lumină naturală suficient de bună. Ce putea să meargă prost?, poate vă întrebați.

Erau multe situații care m-ar fi putut dezavantaja. Dar am să vă spun ce m-a avantajat. Butonul dedicat declanșării funcționează foarte bine și nu are lag aproape deloc. Aparatul focalizează repede chiar și în lumină slabă cu ajutorul lampei dedicate. Obiectivul camerei are diafragma de f/2.0, fapt care îți oferă un timp de expunere scurt și te scapă de fotografiile mișcate. Noi am fost mulțumiți de ce am obținut. Puteți vedea rezultatele în continuare. 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei