LOADING

Type to search

Fotografii de la F1 Abu Dhabi Grand Prix cu Canon 7D Mark II

dragosasaftei 6 years ago

La fel ca și anul trecut, Abu Dhabi Grand Prix a reprezentat ultima cursă a Campionatului Mondial de Formula 1. Nico Rosberg a dominat întregul weekend, fiind cel mai rapid în două din cele trei manșe de antrenamente, în calificări și adjudecându-și victoria în cursă. Fotograful Atilla Szabo a ajuns în acest an în Emiratele Arabe Unite să surprindă evenimentul. Imaginile pe care le vedeți sunt făcute de el cu Canon 7D Mark II și obiectivele Canon 70-200mm f/2.8 Canon 17-40mm f/4. Chiar în urmă cu un an am testat și noi 7D Mark II-ul – review-ul îl puteți citi aici. Aparatul este disponibil la F64 la prețul de 5.999 de lei.

Cea de-a șasea clasare consecutivă în pole position i-a oferit pilotului german poziția ideală de a face o cursă perfectă și de a urca pe prima treaptă a podiumului pentru a șasea oară în acest an. Singurul care putea să îi pună probleme lui Rosberg era coechipierul Lewis Hamilton, cel încoronat campion înainte de etapa din emirate.

Însă strategia pentru care a optat britanicul nu i-a dat șanse la victorie. Podiumul a fost completat de Kimi Raikkonen, care a reușit să se claseze în fața colegului său de la Ferrari, Sebastian Vettel. Şi piloții echipei Force India au avut o evoluție foarte bună, Sergio Perez clasându-se pe a cincea poziție iar Nico Hulkenberg pe cea de-a șaptea.

Formula 1 urmează să ia o pauză până în luna martie a anului viitor când este programată etapa de debut a sezonului 2017, Marele Premiu al Australiei. Priviți imaginile.

Fotografii și text de Attila Szabo

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei