LOADING

Type to search

Fotografii de pe Transfăgărășan cu Samsung Galaxy S4

dragosasaftei 7 years ago

Am purtat în multe locul S4-le. Am pornit din București, am mers pe Transfăgărășan, Odorheiu-Secuiesc, Roman, apoi iar București, apoi Cehia și, din nou, București. O să revenim cu o serie de fotografii de stradă și din Praga realizate cu acest telefon, dar până atunci haideți să vedem ce am scos pe o lumină dură pe Transfăgărășan.

Am observat în primul rând că Samsung Galaxy S4 are un senzor cu o plajă dinamică foarte largă în comparație cu alte telefoane. Veți putea observa asta în fotografiile de mai jos. Spre exemplu în cadrul următor am reușit să expun corect cerul fără a subexpune foarte mult pământul, lucru deloc ușor de realizat de majoritatea camerelor foto de pe telefoanele mobile. Gama dinamică largă vine drept un mare plus pentru SGS S4.

Fotografii de pe Transfăgărășan cu Samsung Galaxy S4

Totodată am observat și că pe o lumină dură, de amiază, culorile obținute sunt virate undeva în spre un albastru destul de puternic. Desigur, acest lucru poate fi corectat, dar în mod normal am observat că procesorul de imagine al telefonului tinde să răcească temperatura de culoare din majoritatea cadrelor, cu preponderență atunci când lumina este foarte puternică și se află multe nunațe reci de culoare în cadru (precum lacul străveziu, cerul și așa mai departe). 

În rest, din punct de vedere al calității detaliilor pe o astfel de lumină am fost tare mulțumiți. Vă invităm să vedeți o serie de 15 fotografii de pe Transfăgărășan realizate cu noul model Samsung🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei