LOADING

Type to search

15 fotografii de portret de Bogdan Fundali

dragosasaftei 6 years ago

Una dintre primele fotografii realizate de Bogdan Fundali le-am văzut la expoziția Dragobetele sărută fetele care a avut loc la începutul primăverii acestui an. Aceasta e fotografia pe care am văzut-o expusă și care mi-a plăcut enorm de mult!

Fotografii de portret realizate de Bogdan Fundali

L-am contactat apoi pe Bogdan pentru a afla mai multe despre el și despre fotografiile sale. „De fotografie m-am apucat serios în 2009, după ce mi-am luat aparatul în spate și mi-am lăsat job-ul, fără să am ceva sigur.”, mi-a spus Bogdan povestind momentul în care a luat contact cu domeniul fotografiei. A avut mult curaj!

Încercând mai multe stiluri de fotografie, mi-am dat seama că vreau neapărat să am suflete în fotografiile mele. Sunt fotograf de protret și nuntă, vreau să îmi spun povestea prin oameni și ei să își spună povestea prin mine. Fotografiez ca freelancer pentru Mediapro Pictures în producții artistice ca fotograf de platou. Aici am învățat să îmi creez cadru și să îmi fac regia.”, continuă Bogdan povestind despre pasiunea sa pentru fotografie și locul în care a ajuns acum, după câțiva ani, prin prisma ei.

De curând am fost la Milano unde am făcut street style, am intrat și am fotografiat prezentărilor unor case mari de modă, iar asta a fost ceva nou pentru mine și incredibil ca experiență”, rezumă Bogdan Fundali una dintre cele mai recente experiențe ale sale.

Priviți în continuare 15 fotografii de portret realizate de el. Pe Bogdan Fundali îl puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe contul de Tumblr

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. joita lucian 17 April 2014

    Cred ca cel mai mult imi place cea cu cei doi pe scuter!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei