LOADING

Type to search

15 fotografii de la Red Bull Ordinul Smaranda de Mihai Ștețcu și Attila Szabo

dragosasaftei 7 years ago

Pe 7 iunie a avut loc în București, în Parcul Izvor din fața Casei Poporului, evenimentul Red Bull Ordinul Smaranda. Este o competiție de parașutism cu aterizare în punct fix dedicată fetelor. Salturile s-au făcut de la 1.500 de metri, iar aterizarea trebuia să aibă loc într-un cerc cu raza de doar 16 centimetri. Pare foarte dificil.

Datorită faptului că este vorba despre un eveniment spectaculos din punct de vedere vizual, am pregătit o galerie cu fotografii realizate în timpul acestuia. Autorii fotografiilor sunt Mihai Ștețcu și Attila Szabo, amândoi fotografi Red Bull. Veți regăsi câteva cadre frumoase și pline de viață!

Pe o parte dintre ele le-am descărcat depe Red Bull Content Pool, despre care am aflat chiar zilele astea. Ce e tare e că poți descărca fotografii de la evenimente, atât la rezoluție mică, cât și la rezoluție mare, fără să plătești nimic pentru ele, atât timp cât le utilizezi în anumite scopuri, cum ar fi publicarea unui articol de acest fel. Interesant, la îndemână și ușor de folosit.

Acum haideți să vedem fotografiile. Mulțumim, Mihai și Attila! 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei