LOADING

Type to search

Primele fotografii cu Samsung Galaxy S4 Zoom

dragosasaftei 7 years ago

Așa cum vă spuneam mai devreme, astăzi s-a lansat telefonul Samsung Galaxy S4 ZoomEste primul smartphone cu zoom optic și totodată o combinație potrivită între un telefon și o cameră foto. Producătorii adresează acest telefon persoanelor cărora le place să călătorească fără prea multe gadgeturi la ele, Galaxy S4 Zoom fiind soluția care le îmbină pe toate.

Astăzi, după lansare, am realizat o tură foto în București cu autobuzele decapotate. A fost o experiență interesantă și o oportunitate potrivită pentru o primă testare a camerei. Noi vom testa curând pe o perioadă mai lungă telefonul, dar până atunci haideți să vedem primele fotografii și impresii.

Prime fotografii și impresii cu Samsung Galaxy S4 Zoom

Se ține bine în mână, asta e clar. Deși la început pare oarecum ciudată combinația între telefon și o cameră foto cu zoom optic, pe măsură ce îl zii mai mult în mână îți dai seama că nu e chiar așa, în sensul că te poți acomoda destul de rapid.

Sistemul Android 4.2 Jelly Bean îți permite să instalezi tot felul de aplicații pentru procesarea fotografiilor, distribuirea lor și așa mai departe, dar cel mai important aspect este, desigur, camera foto. Telefonul vine cu o cameră foto cu senzor CMOS de 16 megapixeli. Deși senzorul este unul bun pentru astfel de situații, fotografiile par să aibă un pic din aspectul fotografiilor realizate cu celelalte telefoane Samsung.

Am tinde să credem că este senzorul de pe Galaxy S4 cu mici îmbunătățiri asociat cu un zoom optic de 10x care, combinate, dau rezultate mulțumitoare. Veți putea vedea mai jos ce am reușit să scoatem noi astăzi pe o lumină dură, din mers, fără a acorda timp de realizare fiecărui cadru în parte. Am fotografiat pe principiul de turist, încercând să avem cât mai multe obiective surprinse în imagini. Și am reușit, semn că targetarea telefonului aparat pentru fotografie de vacanță/călătorie este una potrivită.

Uitați fotografiile pe care le-am realizat. Suntem încântați până acum. 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei