LOADING

Type to search

Fotograful lui Barack Obama publică și pe Instagram

dragosasaftei 8 years ago

E cunoscut deja faptul că Barack Obama, președintele SUA, are un fotograf personal. E vorba de Pete Souza, fotograf care se ocupă de o mare parte din sarcinile foto ce țin de Casa Albă și de președintele Americii. Pete e întotdeauna lângă președinte și gata să surprindă exact acel moment. Și nu e o filosofie. S-a observat asta de-a lungul timpului prin cadrele pline de poveste pe care le-a realizate. Are și norocul că Barack Obama e un președinte jovial și spontan, asigurându-i astfel momentele de expresivitate care apar în fotografii, dar nu e vorba numai de asta.

Ei bine, Pete acum mai face un pas. Pe lângă fotografiile publicate pe Flickr, Pete Souze publică acum fotografii și pe contul său de InstagramNi se pare o inițiativă tare, tare plăcută! Zău de nu! Nu avem acces la clipele din spatele marilor oameni ai lumii. Îi vedem în reportaje sau în diverse știri și.. cam atât. Ceea ce face Pete Souze pentru Casa Alba și Barack Obama contează enorm. Transformă totul în ceva mult, mult mai uman! 🙂 Haideți să vedem câteva fotografii de la unul din cele mai importante puncte ale lumii publicate acum pe Instagram.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei