LOADING

Type to search

Fotoreportaj în Istanbul prin Instagram

dragosasaftei 7 years ago

Alex Filip, blogger pe turistu.ro, ne-a prezentat astăzi un articol mai… aparte. Un articol care nouă ne-a stârnit atenția în cel mai plăcut mod posibil. E vorba despre un fotoreportaj realizat exclusiv prin Instagramun fotoreportaj în superbul Istanbul. Observăm cu Instagram-ul începe să capete o putere din ce în ce mai mare și să atragă de partea sa cât mai mulți utilizatori.

Ce-i drept, atât ca fotograf, cât și ca simplu turist, e mult mai simplu să scoți telefonul și să fotografiezi cu el, iar în nici un minut să editezi fotografia și să o publici și, în așa fel, să te bucuri în continuare de vacanță fără să pierzi foarte mult timp experimentând, încercând diferite setări tehnice și așa mai departe. Desigur, depinde de scopul excursiei. Dacă obiectivul tău e să obții fotografii cât mai reușite vei fotografia cu aparatul foto și vei fi insistent. Dar dacă vrei pur și simplu să te relaxezi, să te bucuri de excursie, dar să și prezinți prin fotografii locurile în care ai fost, Instagram e canalul perfect prin care să faci asta.

Puteți vedea întreg fotoreportajul pe blogul lui Alex. Noi am preluat câteva fotografii cu acordul lui, invitându-vă să vedeți totuși toată povestea. Ne-a surprins într-un mod plăcut acest articol. Suntem tare curioși să vedem în ce stadiu va ajunge rețeaua de socializare anul viitor, spre exemplu. Sau cât de mult va acapara din zona pe care o denumim azi fotografia în online. 🙂

Catedrala Sfânta Sofia

Fotoreportaj în Istanbul prin Instagram - Catedrala Sfânta Sofia

Vechiul zid al Constantinopolului

Fotoreportaj în Istanbul prin Instagram - Vechiul zid al Constantinopolului

Vedere din Turnul Galata

Fotoreportaj în Istanbul prin Instagram - Vedere din Turnul Galata

Cină turcească

Fotoreportaj în Istanbul prin Instagram - Cină turcească

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei