LOADING

Type to search

Grădina cu emoții: Expoziție cu fotografiile lui Aurel Rapa

dragosasaftei 7 years ago

Cred că unul dintre cei mai mari fani ai Grădinii Botanice din București este Aurel Rapa. Nu de puține ori am văzut fotografii făcute de el aici. Fie că-i vorba de peisaje de iarnă sau de primăvară, de portrete sau cadre close-up cu flori, Aurel a fotografiat Grădina Botanică în tot felul de momente, care mai de care mai frumoase.

Deși mulți ar spune că poate nu-i cea mai frumoasă astfel de grădină, Aurel a văzut în ea de multe ori povești pe care le-a redat într-un mod aparte în fotografii.

Toate aceste povești au fost acum tipărite cu un Epson L1800 (citește review-ul nostru) și sunt vernisate în cadrul expoziției Grădina cu emoții. Vernisajul are loc pe 22 octombrie, de la ora 17:00, în Centrul de educație ecologică „Școala naturii” aflat pe latura vestică a grădinii în zona cunoscută drept Labirint.

Fotografiile vor putea fi văzute până pe 30 noiembrie după următorul program: luni – vineri între 10 și 17, iar sâmbătă – duminică între 9 și 13. Alte fotografii realizate de Aurel Rapa puteți vedea pe contul lui de Facebook, sau aici, în cateogria de portofolii.

Expoziție foto de Aurel Rapa - Grădina cu Emoții

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei