LOADING

Type to search

Idee de invitație creativă pentru un vernisaj

dragosasaftei 7 years ago

Bine, nu este vorba de un vernisaj al un expoziții de fotografie de această dată, dar ideea de invitație creativă poate fi aplicată absolut în toate situațiile. Cei de la Next Advertising au gândit o metodă extrem de interesant de a invita lumea la vernisajul expoziției „Locul mecanizat”. Cum au procedat?

Au împărțit invitația inițială în patru bucăți – pe care le vedeți și mai jos – și au trimis câte una mai multor bloggeri. Scopul era următorul. Ei trebuiau să se contacteze unul pe altul și să facă schimb de invitații pentru a forma imaginea completă și a aflat toate detaliile. Și ideea asta a prins extrem, extrem de bine, atrăgându-ne rapid în joc pe cei invitați. Rezultatul a fost cel pe care-l puteți vedea în header-ul articolului.

Interesant, atractiv și diferit de tot ceea ce a fost până acum. Și așa au reușit să atragă instant atenția asupra vernisajului care urma să aibă loc. Astfel, până pe 23 iunie puteți vedea în Sun Plaza din București 2013, o expoziţie ce reuneşte o serie de sculpturi mecanizate din carton ondulat, de dimensiuni impresionante, devenind astfel cel de-al 82-lea loc mecanizat de către artistul francez Bernard Lagneau.

Expoziția „Sun Plaza – Locul mecanizat # 82” este o premieră deoarece artistul nu creează niciodată aceeaşi instalaţie de două ori. Acesta utilizează uneori aceleaşi elemente, însă le montează în funcție de arhitectura locului în mod diferit de fiecare dată.

Noi nu am reușit să ajungem la vernisaj, însă vă arătăm câteva fotografii primite de la organizatori. Felicitări pentru idee și vernisaj! 🙂 Așa da! 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei