LOADING

Type to search

Imagini din satelit cu efectele devastatoare ale tornadei din Oklahoma

dragosasaftei 7 years ago

„Parcă retrăiam clipele din 1999!”, spuneau câteva persoane zilele acestea în timp ce erau interveviate de reporterii prezenți la fața locului. Tornada de pe 22 mai 2013 din Oklahoma a luat sufletele zeci de persoane, a rănit sute și a lăsat fără adăpost circa 50.000 de familii. Din păcate fenomenele meteorologice din ce în ce mai agresive sunt prezente din ce în ce mai des în ultima perioadă.

Noi vrem să ajutăm la conștientizarea situației și să vă prezentăm câteva fotografii din satelit realizate înainte și după tornada care a cauzat pagube materiale de până la 5 miliarde de dolari. Pentru a realiza acest lucru ne-am folosit de centrul Google Crisis, centru care oferă și o hartă a adăposturilor, a locurilor celor mai agravate și o serie continuă de statistici utile.

Iată, deci, fotografii realizate înainte de tornadă și după acestea. Imaginiel sunt copleșitoare.

Imagini din satelit - Înainte și după tornada din Oklahoma

Imagini din satelit - Înainte și după tornada din Oklahoma

Imagini din satelit - Înainte și după tornada din Oklahoma

Imagini din satelit - Înainte și după tornada din Oklahoma

Crucea Roșie strânge fonduri pentru ajutorarea persoanelor rănite și rămase fără adăpost în urma tornadei, așa că dacă doriți să contribuiți o puteți face pe pagina oficială a organizației – American Red CrossSuntem siguri că va conta orice sumă, indiferent de valoarea ei.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei