LOADING

Type to search

În fotografie ca în presă: la locul potrivit, în momentul potrivit

dragosasaftei 6 years ago

În urmă cu trei săptămâni mă înscrisesem cu o fotografie la expoziția colectivă Dragobetele sărută fetele organizată de Asociația Bucureștiul meu drag. Am trimis o fotografie care am crezut eu că se potrivește cel mai bine cu tema expoziției și a rămas ca în perioada următoare să aflu dacă voi fi ales printre expozanți. E o expoziție colectivă pe principiul unui concurs bine gândit. Și binevenit!

Așa s-a făcut că după două săptămâni uitasem că am înscris o fotografie în competiție. Mi-am reamintit însă imediat după ce am descărcat aplicația Agerpres care s-a lansat exact acum câteva zile. Umblam prin aplicație și am căutat de curiozitate „fotografie”, să văd ce și dacă sunt știri recente relevante din domeniu. Unul dintre primele articole pe care le-am găsit a fost acesta: Evenimente dedicate sărbătorii de Dragobete, la Muzeul Satului, articol în care se vorbea de expoziția de care v-am povestit mai sus.

Și atunci mi-am reamintit de fotografia înscrisă. La câteva minute am intrat pe site-ul asociației să văd dacă au fost anunțați fotografii expozanți și am aflat că sunt și eu printre ei. M-am bucurat întâi pentru veste și apoi pentru lanțul de coincidențe frumoase prin care am trecut și cu ajutorul căruia mi-am reamintit de evenimentul cu pricina.

Cum arată știrea puteți vedea în imaginile de mai jos. Aplicația Agerpres este disponibilă pe iOS și Android. Se mișcă bine, are un aspect minimalist, plăcut, iar informațiile sunt ușor de citit. Sunt la locul potrivit, în momentul potrivit. 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei