LOADING

Type to search

Înconjurul lumii prin fotografii pe Instagram

dragosasaftei 7 years ago

Cred că e visul fiecăruia dintre noi să poată porni într-o bună zi într-o călătorie în jurul lumii. Sunt atât de multe locuri impresionante de văzut, încât e greu să le selectezi, iar tendința naturală e de a vedea și cunoaște cât mai mult. Problema e că acest vis e cam greu de realizat, motiv pentru care trebuie să luăm fiecare etapă pas cu pas.

Și totuși, s-au schimbat atât de multe de acum peste un secol când Jules Verne scria „Ocolul pământului în 80 de zile”. Atunci întreaga călătorie a fost o provocare, a reprezentat un drum de transformare a eroului propriu-zis. Acum avem avantajul că nu mai suntem nevoiți să trecem prin toate acele provocări. Desigur, sunt alte obstacole, dar cel puțin cele tehnologice nu mai intră în calcul.

Uitați cum arată acum o călătorie în jurul lumii prin fotografii. Cei de la Mashable au realizat o hartă interativă cu fotografii din jurul lumii preluate de pe InstagramOcolul pământului se transformă acum dintr-unul în 80 de zile în unul în 80 de fotografii.

Partea frumoasă e că putem fi și noi în locul celor care au făcut deja acești pași. Așa cum spunea, obstacolele tehnologice nu mai sunt de mult de luat în calcul. Călătoriile cu avionul au devenit o banalitate de când cu sistemele inteligente de rezervare online, a prețurilor care sunt într-o continuă scădere și a ofertelor extrem de interesante pe anumite rute.

Paravionspre exemplu, are un sistem foarte mișto de rezervare a biletelor online. Și e un sistem din ce în ce mai bine cotat și care dă randamente mai mari pe zi ce trece. Ce-i drept e mai simplu să intri și să-ți rezervi un bilet de avion în doar câteva minute și să ai toate informațiile la îndemână.

Ce ziceți, pornim într-o călătorie în jurul lumii? 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei