LOADING

Type to search

Înscrie-te la concurs și participă la expoziția foto Labyrinth

dragosasaftei 4 years ago

Update, 16.05.2016

  • Vești bune!!
    La solicitarea participanților, perioada de înscrieri pentru Concursul de Fotografie – Labyrinth se prelungește până la data de 27 mai 2016.
    Prin urmare, și deschiderea expoziției Concursului Labyrinth va avea loc pe data de 16 iunie 2016.
    Mult succes candidaților!
  • Echipa Labyrinth are plăcerea să-i anunțe pe cei interesați de selectarea lucrărilor înscrise la Concursul de Fotografie LABYRINTH 2016, că pot asista la procesul de jurizare a lucrărilor, în limita a 15 persoane, cu înscrierea în prealabil la adresa de e-mail: galerialabyrinth@gmail.com, nu mai târziu de ziua de 24 Mai 2016! Vă reamintim că jurizarea va avea loc în perioada 27 Mai – 5 Iunie 2016, urmând ca data și ora exacte să fie anunțate cu 2 zile înainte de perioada mai sus precizată! Menționăm faptul că organizatorul își rezervă dreptul de a publica numele celor înscriși ca asistenți, în scopul promovării evenimentului. 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați organizatorul la adresa de e-mail: office@educationpoint.ro!

Education Point prezintă cea de-a doua ediție a expoziției de fotografie Labyrinth, al cărei vernisaj care va avea loc pe 2 iunie 2016, la ora 18:30. Fotografiile din cadrul expoziției vor fi selectate printr-un concurs a cărui perioadă de înscriere durează până pe 8 mai, timp în care pot fi trimise imagini cu următoarele tematici: Urbanism și Arhitectură, Fotografie de Stradă, Peisaj și Natura, Portret și Fine Art.

Fotografiile trebuie trimise pe adresa de mail galerialabyrinth@gmail.com. Singurele specificații tehnice sunt dimensiunea laturii mari între 1000 și 1500 de pixeli, rezoluția de 72DPI și formatul RGB. Din toate imaginile înscrise, vor fi selectate 180 pentru expoziția foto din luna iunie. Totuși, există și un preț, chiar dacă nu foarte mare. Pentru fiecare fotografie înscrisă se plătește o taxă de 15 lei. Însă mai multe detalii puteți afla din regulamentul oficial.

În același timp, cea mai bună fotografie (aleasă de un juriu format din 5 fotografi) va fi premiat cu 1.000 de euro și trofeul Labyrinth. Nu uitați, termenul limită de trimitere a fotografiilor este 8 mai. Succes! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei