Adăugat pe 5 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Instagram oferă acum și feed pe web

Instagram web feed
Instagram web feed

După ce în urmă cu un an Instagram a fost achiziționat de Facebook pentru 715 milioane de dolari, a suferit o serie de transformări binevenit. Instagram are acum atât variantă de iOS, cât și de Android, au fost adăugate noi filtre, funcția de crearea a unei hărți cu locațiile unde au fost realizate fotografiile și așa mai departe. Unul din primii pași premergători celui ce urmează a fost lansarea profilelor online ale utilizatorului. Cam așa arată profilele.

Astăzi Instagram a făcut următorul pas. A adus feed-ul care era disponibil doar pe terminalele mobile și pe web. Intrând pe instagram.com și logându-vă în contul vostru veți vedea fotografiile uploadate de persoanele pe care le urmăriți, veți putea să le apreciați, să le lăsați comentarii și, practic, să faceți tot ceea ce făceați și pe telefonul mobil.

Poate că farmecul rețelei era fix același de a fi folosită în deosebi de pe mobil. Nu știm. Însă e un pas interesant care, probabil, va atrage un număr mai mare de utilizatori către rețeaua de socializare, asta după ce la sfârșitul anului trecut, respectiv începutul acestuia numărul persoanelor care utilizau rețeaua a scăzut brusc semnificativ. Puteți citi pe blogul Instagram știrea oficială alansării feed-ului pe web.

Voi folosiți Instagram și pe calculatoare? Sau doar de pe telefoanele mobile? :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.