LOADING

Type to search

Instagram oferă acum și feed pe web

dragosasaftei 7 years ago

După ce în urmă cu un an Instagram a fost achiziționat de Facebook pentru 715 milioane de dolari, a suferit o serie de transformări binevenit. Instagram are acum atât variantă de iOS, cât și de Android, au fost adăugate noi filtre, funcția de crearea a unei hărți cu locațiile unde au fost realizate fotografiile și așa mai departe. Unul din primii pași premergători celui ce urmează a fost lansarea profilelor online ale utilizatorului. Cam așa arată profilele.

Astăzi Instagram a făcut următorul pas. A adus feed-ul care era disponibil doar pe terminalele mobile și pe web. Intrând pe instagram.com și logându-vă în contul vostru veți vedea fotografiile uploadate de persoanele pe care le urmăriți, veți putea să le apreciați, să le lăsați comentarii și, practic, să faceți tot ceea ce făceați și pe telefonul mobil.

Poate că farmecul rețelei era fix același de a fi folosită în deosebi de pe mobil. Nu știm. Însă e un pas interesant care, probabil, va atrage un număr mai mare de utilizatori către rețeaua de socializare, asta după ce la sfârșitul anului trecut, respectiv începutul acestuia numărul persoanelor care utilizau rețeaua a scăzut brusc semnificativ. Puteți citi pe blogul Instagram știrea oficială alansării feed-ului pe web.

Voi folosiți Instagram și pe calculatoare? Sau doar de pe telefoanele mobile? 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei