LOADING

Type to search

Instagram permite inserarea fotografiilor pe site-uri

dragosasaftei 7 years ago

Sau embedd-uirea, spus într-o romgleză perfectă! În urmă cu câteva ore Instagram a anunțat inserarea unui buton nou care permite generarea unui cod pentru preluarea fotografiilor pe diverse site-uri, bloguri și platforme. Butonul se află în partea dreaptă, sub butonul de comentarii și se aseamănă cu cel care are funcția de share pe terminalele cu iOS. Cam așa arată.

Instagram - Embedd-uire fotografii

Și cam așa se vede o fotografie embedd-uită. A fost o premieră și pentru noi. Abia când am publicat articolul am putut să vedem cum arată, pentru că în preview-ul din draft nu e permisă afișarea codurilor iFrame. 🙂

De ce e utilă această funcție? În mod normal, corect etic și tehnic, nu poți prelua o fotografie de pe Instagram decât punând link-ul. Nu o puteai salva și reuploada ulterior menționând numele autorului sau alte soluții în genul. Acest nou update vine cu posibilitatea de a prelua și insera o fotografie pe orice platformă. Binevenit update!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei