LOADING

Type to search

#InstawalkAB, întâlnirea pasionaților de Instagram

dragosasaftei 7 years ago

Comunitatea utilizatorilor de Instagram din România crește din ce în ce mai mult și devine din ce în ce mai bine organizată. Au început să apară campanii pe Instagram, evenimente care se învârt în jurul rețelei de socializare și așa mai departe.

Astfel, Robert Katai de la Instagramology și Andrei Aroneț organizează un instawalk într-o zonă extrem, extrem de expresivă. Este vorba de Alba-Iulia. E o zonă cu un adevărat potențial instagramofotgrafic, mai ales în preajma cetății.

În perioada 7-8 septembrie va avea loc #InstawalkAB, eveniment care va reuni instagrammeri din Cluj-Napoca și Alba-Iulia. Printre participanți vor fi Alexandra BucurMarian HurducaşClaudiu MoisescuCornel IchimLiviu RaţiuAndreea SoleriuCiprian SoleriuGabriel AldeaAndrei DobraAnne-Marie ChelariuAndrei AroneţKatai Robert.

Suntem curioși să vedem rezultatele evenimentului și cât de mult impact poate avea în momentul de față o astfel de ieșire pe Instagram. 🙂 Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

#instawalkAB este un eveniment organizat de Instagramology şAndrei Aroneț, cu sprijinul Târgului Național de Turism Rural Albac şi al Consiliului Județean Alba, pus pe roți de Tabita Tour.

#InstaWalkAB

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei