Adăugat pe 5 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

#InstawalkAB, întâlnirea pasionaților de Instagram

#InstaWalkAB
#InstaWalkAB

Comunitatea utilizatorilor de Instagram din România crește din ce în ce mai mult și devine din ce în ce mai bine organizată. Au început să apară campanii pe Instagram, evenimente care se învârt în jurul rețelei de socializare și așa mai departe.

Astfel, Robert Katai de la Instagramology și Andrei Aroneț organizează un instawalk într-o zonă extrem, extrem de expresivă. Este vorba de Alba-Iulia. E o zonă cu un adevărat potențial instagramofotgrafic, mai ales în preajma cetății.

În perioada 7-8 septembrie va avea loc #InstawalkAB, eveniment care va reuni instagrammeri din Cluj-Napoca și Alba-Iulia. Printre participanți vor fi Alexandra BucurMarian HurducaşClaudiu MoisescuCornel IchimLiviu RaţiuAndreea SoleriuCiprian SoleriuGabriel AldeaAndrei DobraAnne-Marie ChelariuAndrei AroneţKatai Robert.

Suntem curioși să vedem rezultatele evenimentului și cât de mult impact poate avea în momentul de față o astfel de ieșire pe Instagram. :-) Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

#instawalkAB este un eveniment organizat de Instagramology şAndrei Aroneț, cu sprijinul Târgului Național de Turism Rural Albac şi al Consiliului Județean Alba, pus pe roți de Tabita Tour.

#InstaWalkABÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.