LOADING

Type to search

Instameet pe 4 septembrie în București: ora 17:00 la Hotel Capitol

dragosasaftei 8 years ago

Comunitatea utilizatorilor de Instagram din România crește pe zi ce trece. Tot pe zi ce trece crește și nivelul de interacțiune între membrii ei motiv pentru care iau naștere tot felul de isprăvi frumoase precum cea despre care vă vom vorbi astăzi.

Instameet în București: 4 septembrie, ora 17:00, Hotel Capitol

Gașca faină de la IgersBucharest alături de Hotel Capitol vă invită pe 4 septembrie începând cu ora 17 (în fața hotelului) la o întâlnire care se va lăsa cu multe fotografii și, bineînțeles, multe dări de mână între persoane cu aceeași pasiune.

HotelCapitol ne invita la o limonada rece si o cafea turceasca, urmate de o vizita in care vom avea ocazia sa fotografiem locuri inedite din aceasta cladire istorica, si o vedere superba spre Calea Victoriei si Piata Tricolorului. Vom pleca apoi intr-o plimbare pe strazile din centrul Bucurestiului. Sunteti cu totii bineveniti, promitem sa fie distractiv!

Așa spun organizatorii că va fi evenimentul. Și avem încredere că așa o să și fie! Dacă aveți timp și sunteți pasionați de tot ce înseamnă fotografie și Instagram vă invităm să luați parte la eveniment! Poate ne vedem acolo!

Puteți să vă anunțați prezența aici, pe pagina evenimentuluiâ. Până acum au anunțat că vin aproape 60 de persoane! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei