LOADING

Type to search

#instameetRO: Întâlnire simultană în București, Cluj-Napoca și Sibiu

dragosasaftei 8 years ago

Rețeaua socială bazată pe fotografii are din ce în ce mai mult succes și în România. În 2013 Instagram a înregistrat în România 64.000 de utilizatori (sursa), iar la nivel global sunt 150 de milioane de utilizatori activi lunar (sursa). E una dintre rețelele sociale cu cea mai rapidă creștere.

Întâlniri ale comunităților astfel formate au început să apară cu regularitate în diverse locuri din lume. În România n-au fost foarte multe până acum, dar e un început pentru toate. În acest weekend, spre exemplu, se organizează #instameetRO.

12 ianuarie în București, Cluj-Napoca și Sibiu

E prima astfel de întâlnire realizată la nivel național, iar cele trei orașe care s-au alăturat sunt București, Cluj-Napoca și Sibiu. Duminică, 12 ianuarie, de la ora 13 va avea loc simultan în cele trei orașe întâlnirea comunității pasionaților de instagram (instagrammerilor) din România. Totodată întâlnirea face parte din cel de-al 8-lea #instameet realizat la nivel mondial.

UPDATE: S-a alăturat și orașul Piatra-Neamț. Găsiți aici și mai jos mai multe detalii.

Inițiativa a fost luată de Robert Katai și Cristina Munteanu, cale pe care dorim să-i felicităm! 🙂 Haideți să vedem care sunt locațiile exacte de întâlnire. Mai multe detalii despre întregul eveniment găsiți pe Instagramology.

București: În fața Mausoleului din Parcul Carol

Cluj-Napoca: În fața statuii lui Matei Corvin din Piața Unirii

Sibiu: În Piața Mare, lângă Primărie 

Piatra-Neamț: În Curtea Domnească la Turnul lui Ștefan cel Mare

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei