LOADING

Type to search

Între public și scenă: Expoziție de fotografie de concert

dragosasaftei 7 years ago

După fiecare concert fotografiile mai sunt cele care duc sunetul și atmosfera mai departe. Și nu-i ușor să faci fotografii de concert. Stai ore bune în picioare. Totul e pe foc continuu. Nu prea ai răgaz. Dacă iei o pauză scurtă de cele mai multe ori lucrurile interesante se întâmplă în timpul ăsta. Trebuie să fii întotdeauna pe fază. Trebuie ca apoi să mai ai puterea să treci prin fotografii, să le alegi, procesezi și apoi să le trimiți mai departe. Și totul se întâmplă seara, în general. Închipuiți-vă că pentru un fotograf de concert evenimentul nu se termină la miezul nopții. Se termină cu câteva ore mai târziu după ce trimite fotografiile. Și nu-i ușor. Dar e frumos!

Expoziția foto „Între public și scenă” exact despre asta e. Despre oamenii din spatele aparatelor de fotografiat și despre fotografiile pe care le fac. Despre cele mai bune dintre ele. Expoziția este semnată de 12 fotografi de concert: Alex Csiki, Anca Dumitrescu, Ciprian Vlăduț, Cristina Petrescu, Ioana Epure, Liviu Emil Zaharescu, Mugurel Tudor, Paul Voicu, Teodora Maftei, Victor Cristescu, Vlad Bușcă și Vlad Pîrîu.

Vernisajul expoziției are loc pe 4 aprilie la ora 20:00 în Club Fabrica din București. Fotografiile vor fi expuse până pe 14 aprilie. Vă recomandăm să le vedeți fotografiile în cele 10 zile în care sunt expuse. Ei sunt, până la urmă, oamenii din spatele principalelor fotografii de concert pe care le vedeți zilnic în diverse locuri din presa scrisă sau online! 🙂

În încheiere vă lăsăm cu o poezie preluată de pe Blog de rocker de unde am și aflat de expoziție.

12 meșteri mari,
Calfe și zidari,
Mări, se-ntâlniră,
Și se sfătuiră
Ca l-apus de seară,
Pe lumină chioară,
Poze ei să facă,
(tot un fel de clacă),
Și-apoi să expună
Pentru lume bună,
O viziune mare
Cu multe metale.

Între public și scenă - Expoziție de fotografie de concert

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei