LOADING

Type to search

Învață să citești și fotografii!

dragosasaftei 7 years ago

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv Editura Herald implică cititorii, librăriile şi oamenii din spatele cărților, într-o campanie națională desfășurată în lunile de vară şi toamnă, cu tematica FOCUS PE CARTE, care combină în mod inedit pasiunea pentru citit cu cea pentru fotografie şi imaginar.

“Te-ai gîndit vreodată, prietene iubitor de frumos, că răsfoind o carte, ai exact aceeași şansă de a cocheta cu esenţa cosmosului ca şi artistul fotograf?” ne spune Valentin Protopoescu, Radio Romania Cultural în îndemnul său de a descoperi înțelesurile vieții prin imagine şi text.

Astfel, sâmbătă, 28 septembrie, între orele 10:00 – 14:00, în mansarda Librăriei Bastilia, lectorul F64sponsorul principal al campaniei Focus pe carte inițiate de Editura Herald, George Nicolae vă invită pe toți pasionații de lectură și fotografie la un curs aparte.

Sub motto-ul „Învață să citești și fotografii!”, cursul se anunță a fi unul axat pe lecturarea portofoliilor celebre și învățarea tehnicii de a citi mesajele din spatele fotografiilor.

Înscrie-te trimițând un mail la seminarii@f64studio.ro sau sună la 021.270.00.43 și anunță-ți prezența! Grăbește-te că locurile-s limitate! 🙂

Învață să citești și fotografii!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei