LOADING

Type to search

Ionel Onofraș vă invită la ture foto în Nepal și Himalaya

dragosasaftei 8 years ago

Mai țineți minte proiectul Ballerina Girl pe care vi l-am prezentat în urmă cu aproape o lună? Ei bine, autorul acestuia, Ionel Onofraș, revine de această dată cu o invitație aparte. Prin intermediul asociației sale, Ionel Onofraș Events, vă invită alături de Doru Dumitru la două ture foto total diferite de ceea ce ați văzut sau de ceea ce vi s-a propus până acum.

Cu toții ne-am dori să fotografiem Everstul la răsărit sau oamenii și strada din India, doar că de multe ori e extrem de greu de organizat o astfel de excursie. Și nu neapărat din cauza banilor. Desigur, costurile sunt primele luate în calcul, dar chiar dacă ai toată suma necesară, tot ești nevoit să treci printr-o serie de infinite proceduri pentru a pune totul la punct. Ai nevoie de contacte locale, ai nevoie de echipe de asistență, ai nevoie de mult, mult ajutor și așa mai departe. Și e greu de făcut totul de unul singur.

Motiv pentru care vă vom prezenta în continuare cele două ture foto organizate de Ionel Onofraș alături de Doru Dumitru. Începem cu…

Tură foto în Himalaya

Tura foto pe cel mai mare lanț muntos din lume se desfășoară între 23 septembrie și 6 octombrie 2013, plănuindu-se ascensiunea până la altitudinea de 5545m pe Vârful Kala Patthar. Sună tentant, nu? 🙂 Haideți să vedem ce fotografii ați putea realiza de acolo! 

Tură foto în Himalaya cu Ionel Onofraș

Pentru detalii și înscrieri trimiteți un mail la photo@onofras.ro sau doru_dumitru@yahoo.com. Sunt 10 locuri disponibile!

Tură foto în Nepal

Kathmandu și templele sale, jungla nepaleză și Pokhara sunt doar câteva dintre locurile pe care le veți putea fotografia în această tură. Partea aceasta se va axa pe oameni, pe cultură și pe civilizația nepaleză. Va fi extrem, extrem de interesant! 🙂 

Tură foto în Nepal cu Ionel Onofraș

Pentru detalii și înscrieri trimiteți un mail la photo@onofras.ro sau doru_dumitru@yahoo.com. Sunt 10 locuri disponibile!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei