LOADING

Type to search

Kenya într-o expoziție foto în București

dragosasaftei 6 years ago

Pe scurt: în perioada 21 mai – 4 iunie 2014Photolife și Explore Travel vă invită la Muzeul Național „Grigore Antipa” din București să vizitați o expoziție foto dedicată animalelor, peisajelor și oamenilor din savana africană. O expoziție foto cu și despre Kenya. În cadrul expoziției expun 6 fotografi: Adrian Rădulescu, Cristian Goga, Cristian Ilea, Costas Dumitrescu, Dan Dinu și Laurent Lefevre.

Aceasta expozitie este rezultatul primului safari fotografic realizat exclusiv din Romania si organizat prin efortul comun al agentiei Explore Travel, al fotografului Dan Dinu si al ghizilor parteneri din Kenya. Pe toata perioada acestui safari au fost vizitate poate unele dintre cele mai faimoase rezervatii si parcuri nationale: Amboseli, Lacul Nakuru si bineinteles Masai Mara.

Prin fata camerei celor care au participat au trecut cele mai emblematice animale ale Africii, elefanti, zebre, lei, leoparzi, gheparzi si numeroase gazele si antilope, insa si unele dintre cele mai rare si periclitate specii, cum ar fi rinocerul negru sau girafa Rothschild. O intalnire fotografica cu aceste faimoase animale, dar si cu celebrii maasai, va asteapta la expozitie.

In cadrul vernisajului din 21 mai ora 18:00, o sa puteti sa ii cunoasteti pe autori, o sa puteti vedea imagini inedite din safari si o sa puteti sa aflati mai multe despre turele viitoare.

Multe dintre imaginile realizate în Africa, în acest prim safari, au fost foarte apreciate de catre comunitatea fotografilor de la noi, si asta pentru ca veneam cu un subiect nou, inedit. Acest lucru m-a determinat sa ma gandesc serios la organizarea acestei expozitii. Menirea noastra ca si fotografi, este sa aratam si altora ceea ce vedem, ceea ce surprindem cu aparatul foto. Pana la urma urmei, noi nu suntem decat un altfel de exploratori ai epocii noastre.“, ne spune Dan Dinu, coordonatorul safari-ului din Kenya.

Dupa succesul acestui prim safari, venim in intampinarea celor interesati cu doua ture noi in toamna acestui an. Prima tura de safari este tot in Kenya, unde vom avea din nou o adevarata experienta africana, iar a doua va fi in Uganda, unde o sa ne bucuram de diversitatea acestei tari dar si de un trekking inedit in cautarea cimpanzeilor. Mai multe detalii despre aceste expediții găsiți aici.

Acum haideți să vedem patru dintre fotografiile care urmează să fie expuse, dar și afișul evenimentului.

Expoziție foto - Kenya Expoziție foto - Kenya - Laurent Lefevre Expoziție foto - Kenya - Dan DInu Expoziție foto - Kenya - Cristian Ilea Expoziție foto - Kenya - Costas Dumitrescu

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei