LOADING

Type to search

Link-urile săptămânii în fotografie

dragosasaftei 7 years ago
Fiecare jucător intră într-un uriaș cort foto și este fotografiat simultan de 18 camere foto Canon din 18 unghiuri diferite, apoi, printr-un soft dedicat, este creat portretul 3D al fiecăruia.

Cum au evoluat camerele foto de pe telefoanele mobile de-a lungul timpului și o explicație a modului în care ele funcționează. Nu cei mai mulți megapixeli sunt soluția.

V-am rugat să ne trimiteți fotografii, ne-ați trimis, le-am tipărit cu Epson L800 și le-am pus pe peretele nostru. Vă mulțumim! 🙂
Săptămâna trecută Canon a lansat camera video Vixia Mini, o cameră video adresată celor care vor să se filmeze singuri, având display-ul LCD orientat în așa fel încât să te poți vedea atunci când te înregistrezi.
Bigshot a trecut la un alt nivel lansând o cameră foto care are scopul de educa tinerii și, de ce nu, și adulții în materie de fotografie. Cumperi camera lor și apoi trebuie să o asamblezi singur!
Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei