LOADING

Type to search

Link-urile săptămânii în fotografie (8-15 Ianuarie 2017)

dragosasaftei 6 years ago

Ce s-a întâmplat în domeniul foto-video, pe scurt, pe durata săptămânii care se încheie în curând. Știri, teste, tutoriale, informații, recomandări.

  • #CES2017 pe scurt: rezumatul produselor lansate/anunțate, a celor mai.. interesante dintre ele. Un an slab la capitolul lansărilor.
  • VIDEO despre viața unui om care repară aparate foto de mai bine de 60 de ani.
  • USA Today va transmite live ceremonia de învestire a noului Președinte al SUA folosindu-se de camerele 360 de grade Nikon KeyMission 360. O lecție despre cât de mult se schimbă nevoile care ni se creează.
  • Harvard pune la dispoziție gratuit o serie de cursuri foto. Merită să le parcurgi, chiar dacă știi deja multe dintre informațiile de acolo. Nu mai ai nicio scuză să nu te documentezi despre pasiunea ta. Gratuit!
  • Cum a fost făcută o altă fotografie foarte bună cu luna și un subiect în prim plan. Despre perseverență, efort, calcule și „momentul decisiv”.
  • Primele imagini de test cu obiectivul Canon 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM. All-around-ul devine o alternativă bună la 18-135-ul deja existent.
  • Google lucrează la un alogritm care să păstreze calitatea imaginilor, dar să reducă semnificativ spațiul de stocare. E interesant cum câțiva ani buni toată lumea voia senzori cu mai mulți megapixeli, poze mai mari, iar acum ne chinuim să reducem din dimensiunea lor pe cât de mult posibil.
Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei