LOADING

Type to search

Ce poți face cu un iPhone și Manfrotto Klyp

dragosasaftei 7 years ago

La începutul acestui an Manfrotto lansase o serie de accesorii care permiteau transformarea iPhone-ului într-o cameră foto. Venind întâi cu disponibilitate doar pentru iPhone 4 și 4S, la câteva luni distanță Manfrotto a lansat varianta și pentru cel mai nou model Apple, iPhone 5. Este vorba despre produsul Manfrotto Klyp, produs ce permite transformarea telefonului într-o cameră foto.

Cum funcționează? E simplu. Manfrotto Klyp este de fapt o carcasă care, asociată cu niște accesorii din pachetul produsului, vă pot permite să puneți telefonul pe un trepied sau monopied, să îi atașați un Led Manfrotto, sau să puneți telefonul în fel și fel de poziții prin diferite sisteme. Iar carcasa nu arată deloc rău, motiv pentru care o puteți ține în permanență pe iPhone-ul vostru.

Odată cu lansarea acestui kit, Manfrotto a lansat și o aplicație pentru iPhone care vine în completarea pachetului. Este vorba de Manfrotto KlypAPP, o aplicație gratuită pe care o puteți găsi în AppStore.

KlypAPP vine în ajutorul vostru prin posibilitatea de a realiza fotografii cu timp lung de expunere în lumină slabă și, totodată, de a procesa fotografiile realizate. Le puteți decupa, mări sharp-ul, adjusta saturația, costrastul sau expunerea, întoarce imaginea și îmbunătăți culorile. Totodată puteți da share instant pe Facebook, Instagram, Twitter sau mail.

Astfel, Manfrotto Klyp alături de KlypAPP reprezintă combinația ideală atunci când vrei să îți transformi iPhone-ul într-un adevărat aparat foto. Și, mai mult, folosit cu minitrepiedul Manfrotto Pixi totul devine un deliciu fotografic!

Pe lângă ce puteți face cu Manfrotto KlypApp, vă invităm să vedeți ce am reușit noi să realizăm alături de echipa Photosetup cu un iPhone 5 și un kit Manfrotto Klyp. Se pot face lucruri tare frumoase! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei