LOADING

Type to search

Manfrotto lansează prima serie de genți foto anti-șoc

dragosasaftei 8 years ago

Îmi doream de mult timp așa ceva. Inițiativa a venit din partea brandului Manfrotto și constă în lansarea unei serii de genți foto cu protecție anti-șoc. La ce ar fi utilă o astfel de geantă? Pai cam la orice, dar întotdeauna cu un plus de protecție. Poate veți spune că orice geantă asigură minimul de protecție. Îl asigură, dar depinde acum tare mult de voi și unde fotografiați. Vi se poate întâmpla ca geanta să vă alunece, să vă cadă sau să mergeți în locuri strâmte și să o loviți de pereți, din greșeală.

Consider foarte utilă o astfel de geantă, mai ales că prețul produs pentru vânzarea în România nu este deloc unul mare. Modelul mai încăpător, Manfrotto Amica – 50BB costp 140 de lei și puteți pune în el un D-SLR cu două obiective, un bliț și o serie de accesorii. În funcție de mărimea obiectivelor, ați putea atașa chiar trei.

Modelul mai mic, Manfrotto Amica – 30BB costă 123 de lei, iar în el puteți pune un D-SLR alături de un obiectiv sau bliț alături de câteva accesorii. Ambele genți au garanția de doi ani, cu posibilitatea de prelungire la trei prin înregistrarea produsului pe site-ul producătorului.

Iată câteva fotografii cu gențile. Vi le recomandăm cu mare căldură, mai ales dacă vreți un plus de protecție pentru aparatura voastră! 🙂


Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

 1. Razvan 24 September 2014

  Salut,
  ce ai alege intre Manfrotto Amica 50BB si LowePro Nova 160AW ?
  Am un D7000 + 18-105mm + 35mm + in viitor un blitz

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 24 September 2014

   Salut!

   Aș merge cu încredere pe Amica 50BB. Vei simți diferența de calitate.
   Am văzut că geanta Manfrotto costă acum 148 de lei la Photosetup. Detalii găsești aici: http://www.photosetup.ro/ref117/genti-si-rucsacuri-foto-kata/genti-pentru-aparate-foto-dslr/Manfrotto-Amica-SV-SB-50BB-geanta-foto .

   O zi frumoasă!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei