LOADING

Type to search

Manfrotto: Noi trepiede dedicate celor care filmeză cu D-SLR-ul

dragosasaftei 5 years ago

Manfrotto lanseaza o noua serie de trepiede video

Noile modele sunt concepute pentru a veni in sprijinul videografilor/vlogger-ilor care filmeaza cu DSLR sau cu camere video mici si isi doresc un trepied mic, compact, stabil performant, ce le ofera portabilitate si miscari fluide, performante.290video1

Noua serie de trepiede video lansata de Manfrotto la Photokina 2016, contine doua modele de kit-uri complete si separat, un model de cap.

Primul model este denumit Befree Video Live, derivat din cea mai de succes serie foto – Befree. Noul Befree Video este alcatuit din picioarele Befree alaturi de capul Befree Live. Este compact, usor, stabil si ofera performante uimitoare in filmarea cu DSLR. Are inclus cap video cu miscari fluide si husa de transport.

befreelive-1-copy

Ofera portabilitate maxima, datorita sistemului de culisare a picioarelor in jurul coloanei centrale, astfel capul video, cu maner (Pan Bar) se “ascunde” discret facand posbil transportul confortabil, in geanta inclusa in kit.
befree-video
Pretul recomandat*: 1075 Lei – Recomandat oricarui videograf pasionat sau vloger care doreste sa obtina imagini impecabile, line.

befree-banner

Cel de-al doilea model video este 290LTA Video.Derivat din seria de trepiede 290, noul kit video 290LTA Video este alcatuit din modelul de trepied 290 Light in 3 sectiuni si capul Befree Live.

befreevideo

Este un trepied usor si stabil, ce ofera miscari fluide si line. Include capul Befree Live. Nu include husa. Pret recomandat*: 798Lei.

Iata si o comparatie a caracteristicilor tehnice dintre cele doua kit-uri prezentate mai sus.

comaratie

 

Capul video Befree Live:

capbefree

Se regaseste atat inclus in cele doua kit-uri prezentate mai sus, cat si separat, pentru a fi achizitionat individual de catre cei care detin deja un trepied foto si doresc un cap fluid, performant.

befreelivecap-3

Dotat cu o frectie fluida, capul ofera miscari line atat pe tilt vertical cat si pano.

befreelive-5

Frectia fluida se regleaza atat pe pan cat si pe tilt, independent. De asemenea, capul are bula nivel inclusa. Diametrul bazei este de 43mm. Ofera miscari de tilt vertical de -90°/+65°. Include placuta 501PL. Pret recomandat*: 445Lei.

Detalii tehnice:

Manfrotto BEFREE_LIVE_DATA_SHEET_final

Garantie: Produsele beneficiaza de garantie standard 2 ani + extensie 8 ani. Extensia se obtine in urma achizitiei de la magazinele partenere autorizate Manfrotto si inscrierea produsului pe site.

Mai jos, cateva impresii de la utilizatori (user-review), in filmele de mai jos:


Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei